Wij doen alles van beton in heel Vlaanderen

JB Construct: betonwerken, betonstaal en containerverhuur

JB Constructbetonbouw maakt deel uit van de bedrijvengroep JB Construct. In onze groep zijn nog verschillende bedrijven actief binnen betonstaal en afvalverwerking. 

Expert in betonwerken

Sinds onze oprichting in 2001 zijn we uitgegroeid tot één van de sterkste spelers op de betonmarkt, en daar zijn we fier op. Voor alle maatwerk in beton kan je op ons rekenen! 

Volgens ’t boekske

We volgen perfect jouw ontwerpplan, maar daarnaast ook de officiële regels van het kwaliteitshandboek voor betonconstructies. 

Alles in eigen beheer

Het wapeningsstaal wordt in ons atelier gemaakt. Elk project krijgt een stevige fundering, en de bekisting en controle van de betonwerken voorzien we ook. 

Focus op kwaliteit

Wij hebben enorm veel vertrouwen in wat we kunnen en wat we doen. Daarom garanderen we 25 jaar waterdichtheid op elke werf. 

Snelle service

Jij hebt een timing voor ogen. Wij respecteren deze. Dit kunnen we dankzij onze zes teams die zelfstandig projecten kunnen opstarten en opleveren. 

Transparante prijzen

Je krijgt van ons een gedetailleerde offerte. Deze is opgesplitst in de verschillende kostenposten, zodat je volledige transparantie krijgt. 

Communicatie is belangrijk

We verwachten van jou een open communicatie. Dit vinden we zelf ook belangrijk. Als we bijvoorbeeld verbeteringen zien aan het ontwerp, delen we deze mee.